Sorra nyílnak a szuperhős éttermek

2015. október 29. - Feiertag Erik

Mostanság mindenütt hódítanak a szuperhősök, miért ne lehetne éttermeket is eladni velük? Úgy tűnik ez jobb ötlet mint amilyennek elsőre tűnhet, hisz Ázsiában sorra nyílnak a DC tematikus helyek.

dc-cafe9.jpg

A JT Network annak idején képregényboltokkal kezdte, a térség elég sok államában jelen vannak, most viszont valami egészen újba vágták azt a bizonyos fejszét. A DC Comics hőseit idéző kajákkal nyitottak éttermeket, melyekkel Malajzia után Szingapúrt is bevették. A koncepció meglehetősen sikeresnek tűnik, annak ellenére, hogy a nevet és a külsőt leszámítva valójában teljesen átlagos hamburgereket és tortilla tekercseket árulnak, bár meg kell hagyni, egy Batman Burgerre mi is beneveznénk.

via Comic Book Resources

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr918030544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása