Nem dugja homokba a fejét - Struccburger

2015. október 05. - Feiertag Erik

Ahogy lenni szokott, október elsején megjelent a Don Pepe havi kínálata, ami most egy elég menő Strucchúsos hamburgert is tartalmazott. Nem akartunk struccpolitikát folytatni, úgyhogy gyorsan ki is próbáltuk!

don_pepe_struccburger_2015.jpg

A szendvicsben nem csak a hús különleges. Egy speciális, erdei gombamártás, Worcestershire, BBQ és Hügli barnamártás felhasználásával készült szósz is kerül bele, a buci pedig fekete, ami bár annyira nem nagy újdonság, azért cseppet sem megszokott. Ezen kívül cheddar sajt, saláta és paradicsom alkotja a szendvicset. A 2890 forintos árban persze benne van egy adag Don Pepe burgonya és öntet is.

don_pepe_struccburger_2015_1.jpg

Amint beleharaptam a húsba, éreztem hogy ez bizony struccból való. Na jó, nem. Eléggé hasonlított a marhára, attól azonban eltért, erőteljesebb íze volt. Ez uralta egyébként az egész szendvicset, a sok szószból kikevert gombamártás szerencsére nem volt olyan domináns, mint arra számítottam.

don_pepe_struccburger_2015_3.jpg

A húst leszámítva összességében ízre nem túl különleges szendvics, de ez nem is baj. Ha már kifizetjük az elég magas árat, amit nyilván a strucc generált, nem hátrány ha érezzük is az ízét. Érdemes tehát kipróbálni, ha meg akarjuk kóstolni a világ legnagyobb madarát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr817891814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása