Vincent Vega a Don Pepéből

2015. szeptember 10. - Feiertag Erik

Szeptemberben indult a suli, jöttek az egyetemisták meg a középiskolások Budapestre, elfoglalják az albérleteket és a kollégiumokat, úgyhogy a Don Pepe nem véletlen készült két akciós hamburgerrel erre az időszakra. Egy egyszerűbb Rántott Sajtos szendviccsel, amiről már hétfőn írtunk, valamint egy elég réteg terméknek számító Vega Burgerrel, amivel a húsra kevésbé fogékony vendégeket szeretnék meghódítani.

wp_20150907_14_40_41_pro.jpg

Engem mindenképp sikerült meghódítani, bár ha legközelebb Don Pepébe tévedek, valószínűleg valami húsos terméket fogok rendelni. Azért valljuk be, a csicseriborsó fasirt - mert hogy lényegében ez a húspótlék - nem vált ki egy jól sikerült marhahúspogácsát. Ezen kívül egyébként saláta, paradicsom, tartár mártás, grillezett-füstölt mozzarella sajt és zöldborsó püré került a szendvicsbe.

wp_20150907_14_40_49_pro.jpg

Ahogy fent írtam, a csicseri fasírt azért közel sem marhahús, ennek ellenére egészen kellemes íze van, bár eléggé elvész a háttérben. Ami igazán domináns, az az édeskés tartár mártás, valamint a mozzarella sajt. Utóbbi nagyon sokat hozzátett a szendvicshez, nélküle biztos hogy nem lenne ilyen pozitív kicsengése ennek az írásnak.

wp_20150907_14_41_03_pro.jpg

A borsópüré nekem személy szerint annyira nem ízlett, szerencsére csak akkor tűnik ki, ha magában esszük, amúgy a szendvics egészében kellemesen elvész, talán még az ízélményhez is hozzátesz. Összességében egészen jól sikerült húsnélküli hamburger lett a Vega Burger, és külön piros pontot érdemel, hogy nem valami felismerhetetlen összetevőkből összekavart "vega pogácsa" került bele, hanem a fent is említett, különböző zöldségekből készült összetevők.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr207774158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása