Rántott Sajtos Burger

2015. szeptember 07. - Feiertag Erik

Kissé meglepő módon két burgert is összemixelt DJ Pepe erre a hónapra, de mivel darabja sem számít éppen kis adagnak, egyesével próbáljuk ki őket. Elsőként a hagyományosabb, Rántott Sajtos Burgert kóstoltuk meg!

wp_20150905_14_31_06_pro.jpg

Ahogy fentebb is írtam, ez egy egyszerűbb felépítésű darab. Nagyrészt standard hamburger összetevőket tartalmaz, úgy mint marhahúspogácsát, salátát, paradicsomot. E mellé tartármártás és egy igencsak méretes rántott trappistasajt szelet kerül a buciba.

wp_20150905_14_31_23_pro.jpg

Ehhez méreten egy egészen jó, ugyanakkor egyszerű ízvilágú szendvicset kapunk. Az ételt a sajt uralja, abszolút ez érződik a legjobban, mellette az enyhén fűszeres hús és a kellemesen édes tartár jó elegyet alkot. Én alapvetően a kézzel való hamburgerevés mellett vagyok, azonban ennek a forró sajt miatt talán érdemesebb késsel-villával nekiesni.

wp_20150905_14_37_16_pro.jpg

Ami kicsit szokatlan volt, az a hús: a Don Pepében általában kicsit tömör, jól átsütött pogácsát szoktak készíteni ami teljesen jó. Most viszont elég morzsásra sikerült, könnyedén apró darabokra hullott, semmi tartása nem volt. Remélem ez nem termékfejlesztés eredménye.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr987764878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása