Brütális Oktoberfest menü

2015. szeptember 03. - Feiertag Erik

Az amerikai Red Robin étteremlánc méretes, különleges szendvicseiről híres, elég csak a nyári Terminator Genisys Burgerre gondolni. Lassan itt az október, ami azt jelenti, hogy közeleg az Oktoberfest is, mi más jöhetne a Red Robintól, mint az Überburger?

uberburger.jpg

A Brütális Überbürger méretes Angüs húspogácsával, bacönnel, sült kolbásszal, sörben pirított hagymával, sörös sajtszósszal, és sörmustárral érkezik házi buciban. Minden bizonnyal a Brütális Angüs maha is sörfüvön nevelkedett, bár ezt konkrétan sehol sem említik. A brütális szendvics árban sem gyenge: 14.49 dollárért megy, ami valamivel több mint 4000 forintnak felel meg.

cheesy-beer-brat.jpg

E mellett egy komoly Oktoberfest Hotdog is kapható lesz, melyet Cheesy Beer Brat néven hoznak forgalomba. A német sültkolbásszal, sajtos bagettel, fokhagymás aiolival, paradicsommal, sajtszósszal és lilahagymával. A hambürgerhez hasonlóan ez sem olcsó, azonban annál mérsékeltebb 9.99 dolláros áron kapható, ami körülbelül 2800 forint.

great-northern-poutine-fries.jpg

Köretnek pedig jöhet a Great Northern Poutine Fries, mely lényegében steak burgonya fokhagymás aiolival, pirított gombával, sült sajtdarabkákkal és barna mártással. Ez is drágább egy átlagos hazai menünél, 9 dolláros ára forintban 2500 lenne.

via Stupid Dope

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr517756750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása