Breaking Bad bár angliában

2015. augusztus 12. - Feiertag Erik

London mélyén egy eldugott udvarban nagyon ismerős lakókocsi parkol... Ha a texasi sivatagban lenne, biztosan mindenki arra tippelne, hogy valami kékben sántikálnak. Így viszont csak egy Breaking Bad témájú bárról van szó.

rv.jpg

Az egészen furcsán ABQ-nak elnevezett hely bármily meglepő, nem methlabor, hanem egy pop-up jelleggel október végéig működő bár. A fejenként 30 fontos árért cserébe 22 ember ülhet be, akik a falra tűzött leírások alapján saját maguknak készíthetik el az italokat.

Természetesen nem maradhat el a kék cukorka sem, a személyzet pedig a sorozatból ismerős sárga védőruhákat viseli. Aki nem csak az italra koncentrál és körbenéz a lakókocsiban, különböző relikviákat is fellelhet, mint a rózsaszín mackó a második évadból.

heisenberg.jpg

Az ötlet egész jó, nem véletlen, hogy nyárra már minden hely elkelt. Ha be szeretnél lépni Heisenberg bűnbarlangjának legmélyére, már csak szeptemberben vagy októberben teheted meg, de sietni kell, mert már most fogytán vannak a jegyek.

 

via Mashable

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr907700108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása