Egy napra klasszikus étterem lesz a Mekiből

2015. július 20. - Feiertag Erik

Kés, villa, porcelántányérok, üvegpoharak, kedves pincérek... Nem egy tikipus Mekizést írtam le, ugye? Nos, Japánban egy napra mégis ilyen lesz McDonald's-ban enni.

restaurant_m.jpg

Július 27.-én az egyik tokiói Mekiből klasszikus értelemben vett étterem lesz Restaurant M néven. A teríték és a kiszolgálás mellett az ételek is különlegesek lesznek: fogpiszkálókra tűzött húspogácsa szeletek, sült krumpliból és zöldségekből készült vichyssoise, valamint egy gyümölcsökből és Oreo kekszből álló desszert. Azért lesz hamburger is, hogy senki se maradjon éhen.

Sajnos az étterem látogatása előzetes regisztrációhoz kötött. Csupán 200 embert szolgálnak ki, 20 fős csoportokban. Pontosan nem tudni mi is az étteremlánc célja ezzel az akcióval. Nem valószínű hogy új kiszolgálási formát tesztelnének, sokkal inkább a termékeikhez használt alapanyagok eredetiségét és frissességét szeretnék bizonyítani vele.

via Kotaku

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr537640576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása