Premier előtti kóstolás a Mekiben!

2013. június 16. - Feiertag Erik

Nem csak nekünk, nektek is, mindenkinek. A McDonald's úgy döntött, budapesti vendégeik holnap (azaz június 17-én) kínálatba kerülés előtt kóstolhatják meg legújabb olcsó szendvicsüket, a Sertés Klasszik Burgert.

969183_534998646559285_344976408_n.jpg

Persze fent kicsit túloztam. A szendvics mindössze három helyen lesz kipróbálható: A Nyugatinál, a Mammutban és a Móricz Zsigmond körtéren lévő éttermekben. Az ajánlat a McReggelit árusító kiszolgáló egységektől megszokottan 10:30-tól indul zárásig, azaz valameddig késő estig. Ez alapján azt mondanám, hogy amúgy is készleten lévő dolgokból legozták össze a burgert, így a fura sárgás szósz tippre ugyanaz, mint ami a BigMac-ben található, de ez majd holnap kiderül.

A szendvics a Meki olcsóbb árkategóriájától szokatlanul salátát is tartalmaz. Ezen kívül sertéshúspogácsa, uborka, majonéz, hagyma, meg az előbb említett meghatározhatatlan szósz van benne. Mindez 200 forintért, szerintem egész jó ár/érték aránya van láncon belül. Az 'olcsóság' oka nyilván a malac, holnap kiderül, kitúrja-e a szerencsénket, vagy nagyot csalódunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556306262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása