A Krusty Burger mostantól valóság!

2013. június 16. - Feiertag Erik

Bizony, a Simpson családban szereplő gyorsétteremlánc már nem csak a képernyőn létezik. A Universal Studios ugyanis orlandoi vidámparkjában létrehozott egy Simpsons részleget, ahol többek közt Moe kocsmájába, a Frying Dutchman-be, vagy akár posztunk jelen tárgyába, egy Krusty Burger étterembe is betérhetünk.

small20130606-krusty-burger-exterior.jpg

A sorozatban úgy szerepel a hely, mint az Egyesült Államok legegészségtelenebb gyorsétterme - valószínűleg erre a címre nem fognak rámenni a valós létesítményben, de ezt leszámítva mindent megtettek hogy visszaadják a Simpsons hangulatot, a videó leginkább erről szól.

Ami minket jobban érdekel, az az étlap. Bevallom, nem tudom melyik termék saját kreálmány, és melyik lett kiragadva a sorozatból, a rajongók majd ezt kommentekben tisztázzák. Az árak menüben értendőek, így mindhez jár csavaros sültkrumpli és egy szelet uborka, de köretként kérhetőek különböző gyümölcsök is.

Krusty Burger (9.99$ - 2180 HUF): 170 grammos marhahúspogácsa titkos szósszal, Cheddar sajt szósszal, hatalmas paradicsom szeletekkel, jégsalátával speciális buciban.

Clogger Burger (12.99$ - 2835 HUF): A fenti burger dupla változata füstölt bacönnel.

Mother Nature Burger (10.99$ - 2340 HUF): 170 grammos fekete bab pogácsa, guacamole, paradicsom, a fentiekhez hasonlóan speckó buciban (bármit is jelentsen ez.)

The Ribwich (11.99$ - 2616 HUF): Csonttalanított borda coleslaw-val speciális buciban.

Sideshow Bob Foot Long (8.99$ - 1960 HUF): Marhahúsos hot dog házi chilivel, Cheddar sajt szósszal, coleslaw-val és hagymával.

Heat Lamp Dog (7.99$ - 1745 HUF): ~15 centis marhahús alapú hotdog.

small20130606-krusty-burger-tray.jpg

Elég impozáns felhozatal, bár alapvetően nincs sok termékről szó, azok elég jól hangzanak. Ebből a hatból nekem mondjuk négy úgy igazán felkeltette az érdeklődésem, persze csak ezért nem ugrom ki a parkba, majd ha úgy jön ki hogy oda kerülök (soha) akkor valamelyiket tuti kipróbálom. Ha valaki arra jár, és Simpson féle burgerre vetemedik, szívesen várjuk tapasztalatait!

Forrás: A Hamburger Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556306263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása