Amerika Kedvencei 2.

2012. szeptember 20. - Feiertag Erik

Ahogy az lenni szokott, a meki két felvonásra osztotta promócióját. Ám ezúttal szép kontrasztott teremtett köztük azzal, hogy míg az első kissé érdektelenül unalmasra sikerült, a második már sokkal különlegesebbnek tűnik.

Texas Bacon: Először nézzük azt, ami kevesebb innovációval büszkélkedhet, konkrétan csak a buci különleges, ilyen zsömlehatású cucc, azért reméljük közelebb áll a puha bucihoz, mint a ropogós, üregesre sült 12 forintos Auchan zsemléhez. Belül szokásos baconös-BBQs szendviccsel van dolgunk, úgyhogy marhahús, bacon, BBQ szósz, saláta, lilahagyma, paradicsom meg egy rejtélyes sárga szósz, ami valószínűleg valami nagyon hangzatos „Texasi mézes BBQ” szerű névvel bír.

Hawaii Grill: Virágos ing és George Clooney, pálmafák és tengerpart, meg persze az elengedhetetlen ananász, valami ilyesmi képe lehet legtöbbünknek Hawaiiról. Ha Clooney-t és inget nem is, de ananászt kapunk a szendvicsbe. Meg még sonkacsíkokat, sajtcsíkokat, salátát, majonézt és kukoricát, más szóval fogtak egy Hawaii pizzaszeletet, és szendvicsbe konvertálták, majd hozzáadtak egy szelet grillezett csirkét. Végre nem szörnyű csirkehúspogácsa, éljen!

Össszességében egész jó akció kerekedett ebből az Amerika Kedvenceiből, főleg ha azt nézzük, milyen jellegtelen burgerekkel indult az első felvonás. A snackek maradtak a régiek, ami pikáns sajtfalatokat, BBQ csirkeszárnyakat és burgonyahasábot jelent.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr36306369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása