A zsűri hamburgerei

2012. augusztus 21. - Feiertag Erik

Vagyis a meki "Az én hamburgerem" játékának nyertesei. Konkrétan hárman vannak a MaMoth Burger (Dékány Tibor), a McRichi (Bakai György), és a Ranch McBeef (Takács Bálint). De hogy ennek örülünk-e, vagy telesírva a párnánkat aludni térünk, majd csak szeptemberben derül ki amikor "a három győztes nagy reménnyel száll harcba a vendégek kegyeiért, hogy egy őszi promóciós időszakban letaszítsák trónjáról a vendégek örök kedvenceit, a Big Mac-et és a sajtburgert".

győztesek.PNG

A közös pontokon egész jól látszik szerintem, hogy mire vágynak leginkább a magyar vásárlók. Baconre és sajtra a szendvicsbe, előbbire persze felár nélkül, utóbbiból pedig mindig valami mást. Első blikkre egyébként mind jónak tűnik, és hát nem is nyertek volna, ha ez nem lenne így. Amúgy egyik sem valami atom-különleges agymenés, mivel a meki eléggé megkötötte az emberfia kezét abban hogy miből mennyit tehet a szendvicsbe, de ebbe nem igazán lehet belekötni. Máskülönben megszülettek volna az első 5000 forintos McDonald's burger. Baconnel 5100.

MaMot Burger: Royal marhahús, royal zsemle, sült hagyma, bacon, szárított hagyma, Pannónia sajt, jégsaláta, paradicsomos-hagymás szósz

McRichie: Kis panírozott csirkehús, royal zsemle, jégsaláta, cheddar sajt, lilahagyma, bacon, fokhagymás-tejfölös szósz

Ranch McBeef: Royal marhahús, borsos royal zsemle, jégsaláta, ementáli sajt, sült hagyma, bacon, pepperjack sajt, retro mustár, ranch szósz

Engem leginkább az utolsó érdekel, a pepperjack sajt és a ranch szósz csak jó lehet, egy kis BurgerKing hangulat. Utána a másik marhahúsos szendvics, és végül a csirkés. A szárnyas húspogácsa szerintem veszett fejsze nyele. Csirkében a KFC a követendő példa, békén kéne hagyni ezeket a panírozott csirkedarákat már.

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr646306383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása