Tömd magad degeszre az oktogoni Friday's-ben!

2012. május 31. - Feiertag Erik

Ha eddig a magas árak tartottak vissza a Fridaystől, akkor ezt a kupont neked találták ki! 6000 forint értékben ehettek, és csak 2950-et kell fizetnetek. Nincs megkötés, akármit választhattok, azt ettek ami tetszik, akár egyedül is bezabálhatsz, csak legyen veled valaki. Hogy egy guminő mennyire számít személynek nincs információnk, de gyanítom, hogy semennyire.

Ezen nincs mit részletezni, a kupont még úgy 86 és fél óráig vehettek, beváltás június 4 és augusztus 31 között úgyhogy még arra sem lehet panasz, hogy csak egy-két nap van elhasználni. Többletfogyasztás esetén a különbözet nyilván fizetendő, arról pedig, hogy italfogyasztást tartalmaz-e a kupon nincs információnk. Mindezt a BónuszBrigád jóvoltából, további részletek a kép alatt. Szerintem éljetek vele ha egy kicsit is érdekel milyen a Fridays kaja, mert ez nagyon megéri. 

Fontos Információk:

  • Csak az Oktogonra érvényes. Asztalfoglalás szükséges.
  • A bónuszt a számla kérésekor kell bemutatni.
  • 2 vendég 1 bónuszt, 4 vendég 2 bónuszt használhat föl alkalmanként.
  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

T.G.I. Friday's Oktogon

1061 Budapest
Oktogon tér 3.

Telefon: +361 321 8739

Nyitva tartás: H-V: 11-24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr26306414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása