BónuszBrigád: Sunny Lounge

2012. február 09. - Feiertag Erik

Szeretitek az akciókat ugye? Amikor valami drágaság az oké/elmegy árkategóriába kerül, na annál nincs is jobb, azonnal ki kell próbálni. Főleg, ha "Az igazi amerikai menü"-ről van szó:

A hamburgereket választhatod bármelyik feltéttel a kínálatból. A hagyományos burgereken kívül kóstold meg a Mexikói burgertchiliszószal, a Sunny burgert baconnal, tojással és Sunny-szósszal, vagy a Texast sült tarjával, lilahagymával, chilis paradicsommártással. A hamburgerhez természetesen jár az elmaradhatatlan sült krumpli. Ezt a két ételt nyugodtan be lehetne rakni az USA címerébe is. A desszert mi más is lehetne, mint ízletes Brownie kockák vaníliafagyival és juharsziruppal. Az alkoholmentes shake-kínálatból pedig szintén te választod ki a leginkább neked tetszőt, kortyolj epreset, csokis-meggyeset, erdei gyümölcsöset vagy vaníliásat.

Mindezt 57% kedvezménnyel, így 7000 forint helyett csak 2990-et kell fizetnünk, így elsőre nem biztos, hogy olyan jól hangzik, de ha hozzátesszük, hogy ez két személyre szól, úgy már nem igazán köthetünk bele semmibe. Azért van néhány megkötés, de ezek nem árnyalják annyira az összképet, hogy ne érje meg a dolog.

Előzetes asztalfoglalás szükséges. Saját célra egy személy 2 bónuszt vásárolhat. A bónuszt a számla kérésekor kell bemutatni. 2 vendég 1 bónuszt, 4 vendég 2 bónuszt használhat fel alkalmanként. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható (pl. napi menü).

Ezen kívül még annyit, hogy a kupon nem örök érvényű, február 13-tól május 31-ig válthatjuk be, viszont megvásárolni csak három napunk van rá, azaz hétfőn bezár a bazár.

Azt viszont még fontosnak tartom megemlíteni, hogy az éttermet ne keverjétek össze a Sunny Dinerrel, melyről speed regélt pár hete. Ez egy más étterem, más hangulattal és kínálattal. Szóval, aki motorosokra számít, és régi filmposzterekre a falon, az kicsit lehet, hogy csalódni fog a helyben. Ezen kívül a poszt tárgya kicsit talán jobban megközelíthető, sokkal inkább Budapest belsejében van, mint a Sunny Diner.

Sunny Lounge: 1035 Budapest, Szentendrei út 36/A. (+361 367 3494)

Nyitva tartás:

H-Cs: 8-24

P: 8-02

Sz: 11-02

V: 11-24

www . sunnylounge . hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr116306471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása