Újabb Mekis kupon akció

2011. május 01. - Feiertag Erik

 Új kuponokat adott ki a McDonalds, melyek május 2-től június 5-ig használhatóak. A honlapjukról még nem nyomtatható, de valószínűleg néhány napon belül ott is elérhető lesz.

A szokásos 1-2 BigMac menü ajándék 1-2 Sajtburgerrel és/vagy 1-2 fagyival ajánlatok mellett most is van 2 BigMac, 2 McChicken, 2 adag 6 db-os McNuggets fél áron. Ezek azok az ajánlatok, amik minden kupon akcióban elérhetőek. Talán a McNuggets kivétel. Ezek a kettőt féláron dolgok érik meg szerintem a legjobban, főleg, ha ketten felesbe vesszük valakivel.

Viszont a McReggeli megújításával vannak új McReggeli kuponok is. Bármilyen Fresh Omlett menühöz ajándék Fresh Omlett Szendvics jár, 450 forintért vehetünk Csirkés McMuffint Szalámis Toast-tal, és 390 forintért egy Sajtos-sonkás Croissant-ot kávéval, teával, vagy narancslével. Ezek elég jól hangzanak, főleg az utolsó.

Amit még jó ajánlatnak tartok egy fő részére, a a McWrap 0,5 liter üdítővel, és McFreez-zel 1050 forintért.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr926306572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása