Új dizájn!

2010. december 16. - Feiertag Erik

A szemfüles olvasók észrevehették, hogy tök máshogy néz ki az oldal. Biztos lesz olyan, akiknek nem fog tetszeni, de valószínűleg olyanok is akadnak majd, akiknek tetszik (remélem ők lesznek többen).

Fent, a logok arra szolgálnak, hogy kiszűrhessétek a kedvenc gyorséttermetekhez kapcsolódó postokat. Igen, jól látjátok, hogy csak meki, BK és KFC van. Ha valaki felkarolja a pizzériákat, vagy a Subway-t, esetleg komolyabban elmélyed a Belfrit rejtelmeiben, és van olyan elhivatott, hogy rendszeresen postolja és (néha) kipróbálja az akcióikat, az írjon e-mailt, és fejest ugorhat az igazi rocksztár életbe, mert jöhet írótársnak. És akkor majd kikerülnek Pizza Hutos meg Don Pepés logok is. Persze, ha már itt van írhat mindenről ami a bloghoz kapcsolódik. Remélem, hogy nagybetűk a mondat elején, meg írásjelek használatát nem kell külön mondani.

Ja, és még valami. A dizájn még nincs kész, bár ezt biztosan mindenki észrevette, ekkora ízlésficamom azért nekem sincs. De a háttér az mondjuk végleges.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr496306623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása