BK egész nyári kedvezmény kártya!

2010. június 20. - Feiertag Erik

 Emberek, figyeljétek a postaládát, mert bármelyik nap megkaphatjátok az egész nyáron korlátlanul felhasználható kedvezmény kártyát. Az egész nyár június 1. és augusztus 31. között értendő, és az összes BurgerKingben elfogadják. Juppijé!

Összesen 6 ajánlat közül válogathatunk, melyben mindenki megtalálhatja a neki tetsző menüt. Vegyük sorra őket.

999 forintért vásárolhatunk két Whopper Juniort sültkrumplival és üdítővel, vagy ugyanezt a felállást, azzal a különbséggel, hogy a burger ezúttal Csirkeszendvics.

Ezen kívül van négy darab 1499 forintos ajánlat. Vehetjük a két Whoppert sültkrumplival és üdítővel, vagy a Dupla Sajtburger menüt Csirkeszendvics menüvel, esetleg a Whopper menüt  ugyancsak Csirkeszendvics menüvel. A negyedik ajánlat eddig szokatlan, ugyanis Fiesta Tortillat, NaturAquát, és 5 db garnélarákot kapunk a pénzünkért.

A Fieste Tortilla tartalmaz grillezett csirkemellet, kukoricát, lilahagymát, sárgarépát, salátát, valamint cézár szószt. Mindezt tortilla tekercsben, már ha nem lenne egyértelmű a név alapján.

Jó étvágyat a BK akciójához, egész nyárra!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr676306669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása