Megérkezett a nyár a Mekibe

2015. április 29. - Feiertag Erik

Közeleg a tavasz vége, süt a nap (szakad az eső), jön a rövidnadrágos korszak, és a fagyis pultoknál lassan megkezdődik a tülekedés. A McDonald's pedig új termékekkel próbálja bevonzani a hűsölésre vágyókat.

mcdonalds_mcflurry_pottyos_guru.JPG

A sárga M alatt nem újdonság, hogy hazai füleknek jól csengő nevekkel próbálják feldobni jeges édességeiket, elég csak a tavalyi Balaton Golyókkal megszórt fagyira gondolni. Idén ennél is tovább mentek, a magyar nevet ugyanis magyar brand váltja. Az M&M's változat mellé becsatlakozó McFlurry Pöttyös natúran, vagy epres öntettel kérhető. Ezen kívül a túrórudis cég vitán felül legjobb terméke, a Guru is megkapta a maga karamellás-túrós-csokis-mogyorós desszertjét McFlurry Guru néven.

mcdonalds_shake_jegeskave_bounty.JPG

Kiemelt szerep jut a Shake-eknek is. Az epres, vaníliás és csokis változatok mellé idén nyárra csatlakozik egy brandelt variáns. Ez pedig a Bounty Shake, ami egy kókuszos-csokis ízvilágra enged következtetni. Mindemellett továbbra is kaphatóak jeges kávék natúr, csokoládés és karamellás ízekben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr407406454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása