Zseniális rántott csirkés étterem nyílt az Allee mellett

2020. január 20. - Feiertag Erik

Az Allee középső bejáratánál, a Fehérvári úti Vásárcsarnok sarkában lévő üzlethelység el van átkozva. A legkülönfélébb vendéglátóipari egységek nyitottak és zártak már be ott: kebabos, szörnyű hamburgeres, különleges szendvicseket kínáló étterem, idén nyáron pedig fagylaltozó. Ezúttal a Crunchy, mondhatni a magyar KFC nyitotta meg kapuit, és talán nagyobb esélye van a túlélésre, mint eddig bármelyik próbálkozásnak.

img_20200118_125848-01.jpeg

Tovább
komment

Állati különleges - Te Vadállat Burger

2020. január 06. - Feiertag Erik

Ha valahol, a Don Pepében lehet számítani arra, hogy időről-időre előkerül valami igazán érdekes burgerkülönlegesség. Kóstoltunk már pizzaburgert, struccburgert, speckó karácsonyi burgert, de muszáj megint felhoznom a brutális méretekkel és ízkavalkáddal rendelkező HamHotBurDogGert is. Az idei első szendvicsük simán beáll a sorba, hiszen nem csak izgalmas összetevőket vonultat fel, de azokat jól is használja.

img_20200104_192949-01.jpeg

Tovább
komment

Őrületes évkezdés a Don Pepében

2020. január 01. - Feiertag Erik

2019 végén nem kaptunk havi újdonságokat a Don Pepétől, ezt azonban úgy tűnik, egy igencsak fullos januárral pótolják: különleges hamburger, tortillatekercs, ráadásul két újévi pizza is rendelhető ebben a hónapban!

1.jpg

Tovább
komment

Fény derült a Burger King titkára!

2019. december 27. - Feiertag Erik

Avagy a Whopper méreteivel kérkedve érdekes dologról rántották le a leplet néhány napja: minden reklámjukban volt egy Big Mac a saját szendvicsük mögött - de az nem látszott, mert ahhoz túl kicsi. 

A rövid videóban minden benne van. Vicces ötlet, bár a McDonald'snál biztos nem örülnek, hogy ennyire egyértelműen az ő hamburgerük került a mérleg másik nyelvére.

komment