Kacsa és kéksajt mesék - BBQ Duck & Blue Cheese Pizza

2021. június 18. - Feiertag Erik

Első pillantásra talán picit csalódástkeltő lehet a Don Pepe júniusi pizzája, hiszen nem emeletes, és tésztatálkát sem találunk a közepén szósszal, ráadásul nem több kategória fúziója, azonban ha megnézzük pontosan milyen feltéttel is készül a BBQ Duck & Blue Cheese, reflexszerűen megindul a kezünk a rendelés gomb felé.

20210605_140835-01-01.jpeg

Tovább
komment

Magyarország legtágasabb ételudvarával nyit az Etele Plaza!

2021. június 09. - Feiertag Erik

Ezzel a címmel érkezett sajtóközlemény, amit nem szerettem volna megváltoztatni, mert számomra a legnagyobb probléma a bevásárlóközpontok étkezdéivel, hogy egyszerűen kevés a hely! Szóval nagy öröm, hogy a jelenlegi tervek szerint szeptemberben nyíló Etele Plazában erre is odafigyeltek, ráadásul a kínálat is meglehetősen szélesnek, izgalmasnak tűnik egyelőre!

etele-plaza-food-court-ltvnyterv_51188313442_o.jpg

Tovább
komment

Marha jó ez a nemmarha! - Vegán Classic Burger

2021. június 07. - Feiertag Erik

Egy ideje szerintem az ország legszélesebb vegán kínálata érhető el a Don Pepében, de nem restek mindig kitalálni valami újat. Most a hamburgerekben használt húspogácsán csavartak egyet, hiszen júniustól a vega kaják nagy része kérhető a Planet Revolt által fejlesztett "nemmarha burgerpogácsával" is! És hát milyen Fast Food Central lenne ez, ha nem kóstolnék meg egy ilyen újdonságot?

20210604_160604-01.jpeg

Tovább
komment

Hétvégén újraindul a Food Truck Show!

2021. június 03. - Feiertag Erik

Sok egyéb mellett a szabadtéri rendezvények is áldozatául estek a járványhelyzet miatt szükségessé vált lezárásoknak és korlátozásoknak. Jelenleg úgy tűnik enyhül a helyzet és aktívabb nyár elé nézhetünk. Ennek egyik első képviselője a Food Truck Show, mely június negyedikén el is indítja ezévi programját!

food_truck_show01.jpg

Tovább
komment

Hamburger forradalom a Don Pepében!

2021. június 01. - Feiertag Erik

Megszokhattuk már, hogy jelentős mennyiségű újdonság érkezik a Don Pepe étlapjára hónapról-hónapra, most azonban ehhez képest is sikerült durván jól teljesíteni, hiszen a Nemmarha burgerpogácsával együtt visszatért három vegán ízösszeállítás is, és akkor még a szokásosnak mondható, egyhavi ételekről nem is beszéltünk!

1.jpg

Tovább
komment

Kuba nemzeti hamburgerévé kéne választani! - Cuba Libre Burger

2021. május 19. - Feiertag Erik

A Don Pepe előszeretettel használ jól bevált recepteket más ételkategóriákban, és most nem a rakott krumplis pizzára gondolok, hanem például a korábbi szendvicsek, tekercsek és más hasonló finomságok hamburgerré tételére. Ilyen fúziós étel a Cuba Libre Burger is, mely néhány éve kézműves extra szendvicsként látta meg a napvilágot, most pedig az év eddigi legkirályabb hamburgereként rendelhető május végéig!

20210513_165513-01.jpeg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása