Brutális Angus széria a hongkongi Mekiben!

2020. november 08. - Feiertag Erik

Nálunk nem kapható Angus marhás szendvics a McDonald's éttermeiben, de ez nem jelenti azt, hogy más országokban ez ne lehetne így. Példáuil Hongkongban, ahol most egy három szendvicses promóciót is összeraktak ezzel a nemes hússal.

_angus.png

A három újdonságban egy közös van, méghozzá a vaskos, 130 grammos Angus húspogácsa. Ha nem Mekiben eszünk ez a méret azért inkább megmosolyogtató mint méretes, ugyanakkor a gyorsétteremlánc kínálatában kb. 110 gramm a durvának számító negyed fontos McRoyal hús, amihez képest azért előrelépésről beszélhetünk.

Angus Original: marhahúspogácsa, hagyma, mustár, ketchup, uborka, cheddar sajt, ementáli sajt 

Cheesy Champignon Angus: marhahúspogácsa, gomba, szarvasgombás öntet, cheddar sajt,ementáli sajt, grillezett hagyma, saláta

Crispy Onion Angus: marhahúspogácsa, pirított hagyma, bolognai szósz, tejszínes sajtszósz, sajt, saláta keverék, tükörtojás 

Ezeket a látványos képeket nézve egyből megéhezik az ember, és sajnálja, hogy Hongkongból nem szállítanak ide Mekis szendvicseket, de azért a magyar éttermek kínálata sem rossz, hiszen a múlt héten bevezetésre került a rókagombával készülő Fox Félix.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7616245958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása