Márciusi újdonság a Mekiben

2019. március 02. - Feiertag Erik

Tegnap óta hivatalosan is itt a tavasz, amit a McDonald's máris egy időszakos újdonsággal ünnepel!

springsofia.jpg

Az elmúlt években elég visszafogott volt a Meki promóciós szendvicsek terén, ami tavaly elég nagyot változott, valahol a Maestro burgerek bevezetése környékén. Azóta volt szarvasgombás és libamájas szendvics is a kínálatban, most pedig egy aszalt paradicsomos tavaszi újdonságot kóstolhatunk meg.

A Spring Sofiába két marhahúspogácsa, bacon, füstölt mozzarellának tűnő sajt, saláta mix, szárított paradicsom, lilahagyma és bazsalikomos szósz kerül. Árakról nem tudunk, nyilván ilyen 2000 forint körül lesz menüben, nagyjából ez a megszokott mostanában. Szerintünk így ránézésre érdemes lehet bepróbálni, nem a világ legkülönlegesebb szendvicse, de egy kellemes összeállításnak ígérkezik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2714663137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása