HamHotBurDogGer!

2016. július 07. - Feiertag Erik

Ha a múlt havi időszakos hamburger neve nyelvtörő volt, akkor a júliusi burger - dogger hibridé egyenesen kimondhatatlan. Reméljük ez senkit sem fog meggátolni abban, hogy megkóstolja, már csak azért is, mert egészen jól sikerült.

img_20160702_152408_custom.jpg

A 2490 forintos étel kimondottan jól meg van pakolva: egy 200 grammos marhahúspogácsa, két fűszeres marhakolbász, cheddar sajt, kukoricás sajtszósz, hagyma chips, bacon, ruccola, paradicsom, mustár, ketchup és majonéz kerül bele. Emeli a tétet a szokásos adag DP burgonya némi szósszal - olyannyira, hogy ez az összeállítás ki is fogott rajtam.

Szerencsére olyan menütől gurultam hazáig, ami ízlett is. Bár a négy féle szósz nem csak ránézésre sok, összességében nem ront az élményen, kellemes édeskés, enyhén mustáros ízzé keveredik az ember szájában, ami egész jól kiegészíti a húsokat. A kolbász kissé pikáns, fűszeres ízvilággal rendelkezik, így könnyen elnyomhatja a hamburgerhúst. Érdemes tehát külön fogyasztani őket, vagy úgy okoskodni az arányokkal, hogy mindkettő megfelelő mértékben érződjön. A zöldségek elvoltak benne, ahogy mindig, most sem tettek hozzá sokat az ízélményhez, azonban valamelyest enyhítették az édeskés - pikáns ízvilágot, ami kifejezetten jót tett az ételnek.

Összességében egy méretes, laktató szendvics a HamHotBurDogGer rengeteg hússal és rengeteg szósszal. Mindenkinek érdemes kipróbálnia, aki szereti az ilyen jellegű különlegességeket, hisz ki tudja mikor kapunk újra ilyen dogger - burger mixet?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr758871158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása