Ennél vegább burgert még nem láttál!

2016. március 05. - Feiertag Erik

Az amerikai Arby's nevű étteremlánc iszonyat büszke a húsaira, még a szlogenje is csak ennyi: We have the meats (azaz kb. nálunk van A hús). Ennek ellenére van vega burgerük, de most szintet léptek, és megalkották az Ultimate Hús Nélküli Hamburgert. Persze cseppet sem vették komolyan a dolgot.

bread-sandwich.jpg

Ugyanis a szendvicsből nem csak hogy a hús, de minden más is hiányzik. Konkrétan egy alsó buci, melyre egy felsőt helyeznek. Az biztos, hogy a szanaszét csorgó szósztól ennél a burgernél nem kell tartani. A termék csak február 29-én volt kapható, mintegy teszt jelleggel. Kicsit az az érzésem, hogy elnézték a dátumot, mert ez az akció sokkal inkább illene április elsejére, mintsem a tél utolsó napjára.

arbys-leap-day-vegetarian.jpg

A cég többi vegetáriánus terméke egész korrektnek tűnik, ennek fényében kicsit fura, hogy így elviccelték a dolgot.

Egyébként a buci még csak nem is gluténmentes, bár az lett volna csak igazán arcon köpés: lisztérzékeny vagy? Nesze, egy üres zsemle és menj inkább át a Mekibe.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr618445390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása