Bögrés pizza

2016. február 22. - Feiertag Erik

Pizzát sütni nem annyira egyszerű dolog, mint amilyennek elsőre tűnik - ezért is rendelünk általában éttermekből. Azonban ezzel a tuti recepttel gyorsan és egyszerűen csinálhatjátok meg az ételt, ráadásul egy kis csavar is van benne, amitől az egész sokkal érdekesebb.

youtube-pizza.jpg

Ugyanis ez a pizza bögrében készül, alig pár perc alatt a mikróban. Na ez aztán gyors kaja! Ezekre lesz szükségetek hozzá:

4 evőkanál finomliszt

1/8 teáskanál sütőpor

1/16 teáskanál szódabikarbóna

1/8 teáskanál só

3 evőkanál tej

1 evőkanál olívaolaj, paradicsomszósz és reszelt mozzarella

Néhány szelet mini pepperoni szalámi

1/2 teáskanál olasz fűszernövény (bazsalikom vagy oregánó jó lesz)

Elsőként össze kell keverni a lisztet, a szódabikarbónát, a sütőport és a sót egy mikrózható bögrében a tejjel. Ha meg van, jöhet rá a paradicsomszósz, majd a sajt és a szalámi. Irány a mikró, körülbelül 1 percre és 10-20 másodpercre (géptől függően változhat, ezek a számok 1200 Wattos sütőre vonatkoznak).

Végül már csak egy dolgunk maradt: felzabálni az egészet!

via Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr228410996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása