Burger evő versenysorozat a Don Pepében!

2015. május 21. - Feiertag Erik

Láttunk már hamburger evő versenyeket itt-ott, de többfordulós, döntős darabot itthon szerintem még nem. A Don Pepe, mely jó ideje levetkőzte pizzéria mivoltát, most megcsinálja, és nem is akárhogy! Egy 2.5 kg-os monstrumot kell minél gyorsabban befalni, hogy a döntőbe juthassunk!

don_pepe_verseny_szekesfehervar_king_size_don_pepe_burger_12.jpg

Az első alkalomra május 30-án 16 órakor, meglepő módon vidéken kerül sor, mégpedig Székesfehérvárott az Alba Plazában lévő Don Pepe étteremben. A 8 résztvevőnek (nyugi, még van hely!) 45 percen belül kell elfogyasztania egy 2,5 kg össztömegű szendvicset. Ha sikerül, visszakapják a 4000 forintos nevezési díjat Don Pepe utalványok formájában, a leggyorsabb pedig bekerül az országos döntőbe, ahol egy éves bérletért szállhat majd harcba, melyet 100 hamburger megvásárlására használhat fel.

Az abszolút visszafogott nevű King Size Don Pepe Burger nem csak hatalmasnak, de jónak is ígérkezik:

1 kg marhahús

6 db tükörtojás

6 db panírozott hagymakarika

6 szelet bacon

6 szelet sajt

Zöldségek (saláta, paradicsom, stb.)

Don Pepe burgonya és öntet

20 cm átmérőjű buci

Akit a szöveg nem győz meg, javaslom nyissa meg a fenti mozaik galériát, maguk a képek kitesznek egy étkezést. Ha kedvet kaptál, a nevezés menete és egyéb részletek megtalálhatóak ezen az oldalon.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr887476666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása