Hiánypótlás: Sertés McFarm duplán

2015. április 09. - Feiertag Erik

Szinte állandó tagja a McDonald's kuponfüzeteinek a "két Sertés McFarm 990 forintért" összeállítás. Annyi rosszat hallottam a szendvicsről, hogy úgy gondoltam, most már nekem is ki kell próbálnom!

mcdonalds_sertes_mcfarm_05.jpg

Mind az időszakos, mind az állandó termékek esetében inkább a marha és a csirke az általánosabban használt húsfajta, pedig itt van a sertés is, és a McRib példájából tudjuk, hogy ebből is lehet igazán jó szendvicset építeni, ráadásul korrekt áron. A Sertés McFarm egy drágább viszont alapvetően tartalmasabb termék az előbb említettnél: Két sertéshúspogácsa mellett salátát, paradicsomot, hagymát, sajtot és Mustár Delux szószt tartalmaz.

mcdonalds_sertes_mcfarm_02.jpg

Méret tekintetében a Big Mac-hez lehetne hasonlítani, ha abból kivennénk a középső buci réteget, nagyjából ezt kapnánk. Alapvetően 990-ért a két darab igazán jó ajánlatnak számít. A szósz meglehetősen domináns, ízéről valóban mustár jut az ember eszébe.

Amire viszont sokan panaszkodtak a kommentekben, az a szendvics utóíze. Mivel a McRib-nél és más korábbi sertéshúsos szendvicsnél nem éreztem hasonlót, mindenképp arra tippelnék hogy a szósz és a húspogácsa keveredése adja ki. Elég különleges, kissé fasírt szerű ízhatás, de nem nevezném kifejezetten kellemesnek. Viszont a közelében sem voltam, hogy emiatt kidobjam, de hát ízlések és pofonok.

mcdonalds_sertes_mcfarm_05.jpg

"Te teszed azzá ami" - Én Mega McFarm Burgerré tettem

És ha már volt két szendvicsem, muszáj volt ezekkel is kísérleteznem. Az alsó buciréteg eltávolítása után a termékek könnyedén összefordíthatóak, így egy 4 húsos Mega McFarm Burger jön létre. Akinek persze nem ízlik az alap ez sem fog, ellenben a közelben ülők étvágyát sikeresen elvehetjük az össze-vissza folyó szósszal és a túlméretezett hamburger darabokra hullásával.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr607352096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása