Kettő az egyben hamburger

2015. március 12. - Feiertag Erik

A Don Pepe idei harmadik hamburgerében a szószt spagettire cserélték, és így akkor is jól járunk, ha nem tudunk dönteni egy megrakott burger, vagy valami menő tésztaétel közt.

don_pepe_dolce_vita_burger.jpg

Egyből rátérnék a méretre, mert azon akadt meg a szemem először. Ez maga a Pisai egyenes torony! Miután megpróbáltam összenyomni a bucit sem igen fért be a számba. Egyrészt örömteli, másrészt talán nehezebben fogyasztható így - bár a Don Pepében nem olyan kirívó dolog késsel-villával hamburgerezni.

don_pepe_dolce_vita_burger_1.jpg

A fent említett spagettin kívül, melybe bacon és mozzarella sajt is került, csak az alapvető burger-kellékek találhatóak meg benne: egy méretes marhahúspogácsa, saláta, sajt, paradicsom és pár szelet pirított bacon. Hasonlóan a múlt havi fekete szendvicshez, ha eddig nem próbáltál Pepe burgert, mert ízre minimálisan különbözik csak.

don_pepe_dolce_vita_burger_2.jpg

Ezzel el is érkeztünk a termék problémájához is. A spagetti tök jó hogy van, de nem igazán hangsúlyos. Azon kívül hogy az ember látja, érzi hogy tészta is került a falatba, nem igazán fog sok vizet zavarni. A mozzarella eleve nem egy túl domináns ízvilágú sajt, bacon pedig ugye a spagettin kívül is van a szendvicsben, szóval nem volt nehéz dolga háttérbe szorulni.

don_pepe_dolce_vita_burger_4.jpg

Ezt leszámítva a szokásos Pepe hamburgerrel van dolgunk. Talán a hús kevésbé fűszeres mint máskor, de amúgy ugyanolyan jól átsütött, méretes pogácsát kapunk mint máskor. A zsemle puha szezámmagos, elég vastag ahhoz, hogy ne essen szét evés közben. Mivel a burgerben nincs szósz, attól féltem túl tömör lesz, folyton kortyolni kell majd mellé valamit, de szerencsére erről szó sincs. A Don Pepe burgonyát és a szószt nem részletezném mert ugyanolyan zseniálisak mint eddig voltak, ha valaki csalódna a szendvicsben, ez biztos jókedvre deríti.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr847259699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása