McFinder

2012. április 17. - Feiertag Erik

Jajj, a fenébe, enni kéne valamit, mekiben, de hol a fenébe van a legközelebbi étterem? Biztosan ti is kiáltottatok már fel így az éjszaka közepén, miután lekéstétek az utolsó kilencszázakárhányast. Viszont mostantól problem solved, mert AppStore-on megjelent egy McFinder névre keresztelt magyar fejlesztésű alkalmazás, ami - neve jól mutatja - egy McDonald's kereső.




De nem olyan egyszerű kis ütődött dologról van szó, hogy megnyitod, aztán egy kis térképen be vannak jelölve a mekik, itt kereshetünk hely, nyitvatartás, Wifi és McDrive szerint is, és persze kombinálhatjuk is őket Ezen kívül, ha kiválasztottuk a legideálisabb helyet, a Google maps még oda is navigál. Egyetlen hátránya a dolognak, hogy nem tud magyarul, de a fejlesztők ígérete szerint ez a probléma hamarosan orvoslásra kerül. Mindezt 0,79€-ért iPhone tulajoknak.

Forrás: NapiApp.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr576306434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása