Megvadultak a KFC csirkeszárnyai!

2024. április 15. - Feiertag Erik

Hiszen a néhány hete tartó promócióban vagány szószokkal nyakonöntve falhatjuk a csípős panírban sült pipihusit!

kfc_ww_1440x400_hu.jpg

Az 5-10-15 darabos kiszerelésben elérhető újdonság árazása egységesen 1390 és 3990 forint közt alakul, ami persze éttermenként ezúttal is eltérhet. Az öntet Whisky BBQ, édes csili, füstös BBQ vagy California szósz lehet. Utóbbi narancsos ízvilágot kínál némi szezámmaggal kiegészítve. 

Menü vagy box kiszerelést nem látok, de bár ezek a csirkerészek szerintem kifejezetten magukban működnek a legjobban, azért üdítővel kiegészített kivitel azért lehetne.

komment

Márciusban nem kell választani burger és pizza közt a Don Pepében!

2024. március 01. - Feiertag Erik

Azt gondolná az ember, hogy az év legrövidebb hónapjára bedobott kivis feltétű Új-Zélandi Nyár pizza után valami kommerszebb feltétezéssel készül a Don Pepe, ám ez koránt sincs így.

3_tv.jpg

Hiszen tavaszra nem burgert és nem pizzát kapunk, hanem a kettőt egyben a Burger & Fries pizza személyében! Ráadásul a vegán étrendet követők sem maradnak ki a jóból, mert húsmentes összetevőkkel is kérhető, mely esetben céklás BBQ alap, paradicsom, vöröshagyma, vegán kolbászkarikák, vegán nemmarha burgerpogácsa, BBQ szósz, édesburgonya hasábok és vegán ‘mozzarella’ kerül rá. Ez egyébként a speckó mártogatós vonalat képviseli, ahol középen egy tésztából formált tálkába kerül öntet, így abszolút többszemélyes kivitelként lehet rá tekinteni.

2_tv.jpg

Különleges, vagy legalábbis húshagyó diétát nem követő vendégek számára ahogy fentebb írtam, elérhető a normál kiadás is, a vegánnal megyegyező 4290 forintért. Erre cheddar sajtszósz alap, paradicsom, vöröshagyma, bacon, marhahús burgerpogácsa, édesburgonya hasábok, BBQ szósz, valamint mozzarella kerül feltétezésre. Ezek az extrém pizzák a Don Pepe szerintem legizgalmasabb ételei, tényleg olyan kombinációkat kóstolhat az ember, amit talán sehol máshol.

1_tv.jpg

Nem kell másik étterem után néznie annak sem, aki valami egyszerűbbre vágyik, ebben a hónapban is van ugyanis "akciós" pizza. A márciusi feltét fokhagymás sajtkrém, paprikás vastagkolbász, kukorica, hegyes erős és mozzarella, úgyhogy egy tavaszias-magyaros ízvilágra lehet számítani. 2990 forintért rendelhető.

4_tv.jpg

Mindemellett egy ütős tortilla tekercs is elérhető áprilisig: a Primavera Roll sajtkrémmel, főtt tojással, aszalt paradicsommal, füstölt mozzarellával, rukkolával, paradicsommal, mézes-mustáros szósszal és szezámmagos bundában rántott mozzarellával készül. Kifejezetten kellemes darabnak tűnik az összetevők alapján, aki ilyesmire éhezik, már rendelheti is 3690 forintért.

komment

Burger Central #14: a burger, amire másfél órát kell várni - Smashy

2024. január 25. - Feiertag Erik

Mindenki eről a Smashyról beszél mostanában, úgyhogy kíváncsi lettem, milyen ez az új smashed burgerekre specializálódott hely, és beálltam a sorba és benyomtam egy Walking Dead epizódot. A sorozat végére is csak két méterre jutottam a bejárattól, de akkor már úgy voltam, hogy ne vesszen már kárba az a jégkocka ami kialakult körém, úgyhogy összességében úgy másfél óra alatt sikerült is eljutnom oda, hogy kapjak két hamburgert. Megérte?

smashy_burger_2.jpeg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása