Itt a csokis Fanta!

2018. szeptember 17. - Feiertag Erik

Magyarországon tavaly kóstolhattuk meg a Fanta InstaMixeket, melyek lényegében különböző szirupokkal feldobott narancsos fanták voltak. Akkor főként gyümölcsös ízvilágú variánsok voltak kaphatóak. Sikeresek voltak, így idén visszatértek, azonba most egészen meghökkentő változatokat kóstolhatunk meg.

img_20180917_140808-01.jpeg

Tovább
komment

Étlapváltás a Don Pepében!

2018. szeptember 01. - Feiertag Erik

Általában ősszel szokta újragondolni kínálatát a Don Pepe, ami ezúttal egészen nagy változtatásokat eredményezett. Rengeteg újdonságot kóstolhatunk így mostanában az éttermekben, amit azzal is kihangsúlyoznak, hogy időszakos ételek gyanánt egy akciós pizzát kapunk, a többi havi kiemelés az állandó étlap újdonságai közül került a szórólapokra.

4_aloldal.png

Tovább
komment

Amerikai Street Food a cseh Burger Kingben

2018. augusztus 28. - Feiertag Erik

Két új szendvics került be a cseh Burger King kínálatába, melyeket mi is szívesen elfogadnánk!

bkcseh.jpg

Az újdonságok egy Amerikai Street Food promóció részei, melyek mellé rácsos burgonya is választható köretként:

New York Double Whopper: két marhahúspogácsa, bacon, Grana Padano sajt, pirított hagyma, saláta, paradicsom, majonéz

Chicago Supreme Angus: Angus marhahúspogácsa, bacon, cheddar sajt, pirított hagyma, paradicsom, saláta, majonéz

Legalábbis a fentieket hirdeti a cég weblapja, a képeken azonban kivehető valami piros szósz, ez vagy BBQ, vagy a jelenlegi magyarországi promós szendvicsekbe is kerülő szárított paradicsomos öntet lehet, illetve a Whopperbe mintha némi rácsos burgonya is kerülne.

Mi minden esetre kapóak lennénk valami hasonló kínálatra, még ha amúgy nem lehet komoly panaszunk mostanában az itthoni Burger King időszakos szendvicseire.

komment

Mediterrán Vega Burger

2018. augusztus 26. - Feiertag Erik

Bár vannak kifejezetten erre szakosodott helyek is, vega hamburgert még egyszer sem kóstoltunk. Valahogy kevésbé vonz a húsnélküliség mint annak ellentétek, nem véletlen, hogy a Don Pepe augusztusi kínálatából is a Marcello-t kóstoltuk meg elsőként. Másodjára viszont úgy voltunk vele, hogy eljött az ideje egy kis Mediterrán Vega Burgernek!

img_20180823_114346-01.jpeg

Tovább
komment

A KFC Dupla Grandere végig itt volt előttünk!

2018. augusztus 22. - Feiertag Erik

Az utóbbi években január volt a mi KFC-s örömünnepünk, hiszen ekkor tért vissza a nachos sajtszósszal készülő Dupla Grander Cheeser, aminek legkirályabb része talán nem is a különleges összetevők, mint inkább az őrült méretek és persze a két pikáns fűszerezésű, panírozott csirkecomb filé. Évente néhány alkalommal tudtuk csak átadni magunkat az érzésnek, aztán néhány hete épp KFC-ben jártunk, és rá kellett jönnünk, hogy a Dupla Grander végig köztünk járt!

img_20180505_172653-02.jpeg

Tovább
komment