Főbűn burger a Zingben

2019. február 15. - Feiertag Erik

Alig egy hete futott ki a Zing Burger Ninja Burgeres promóciója, ma máris újabb akció követi Az Ötödik néven!

otodikzing.jpg

Tovább
komment

Tovább kísérletezik a Don Pepe

2019. február 01. - Feiertag Erik

Hazánk legizgalmasabb gyorséttermeként is hivatkozhatunk lassan a Don Pepére, hiszen nem egyszer kóstolhattunk náluk különböző, eltérő ételeket vegyítő hamburgert, doggert, vagy akár pizzát. Elég csak a brutális, sajnos már nem kapható HamHotBurDogGerre gondolni, vagy a múlt havi Rakott Krumplis Supreme Pizzára. Az étterem pedig úgy tűnik, nem áll le a kísérletezéssel, hiszen februárra is jutott pár ilyen érdekesség.

dp_feb_01.png

Tovább
komment

Megérkezett a tavasz a Mekibe

2019. január 12. - Feiertag Erik

Január van, hullik a hó, a McDonald's pedig úgy gondolta, az új amerikai McMoments szendvicsek mellé egy kis tavaszi-nyári hangulatkeltésképp bedob egy új McFlurry-t!

mcflurry.jpg

Ami Kit Kates. Ez általában nem valami hasonló ízvilágot jelent, hanem szó szerint belekerül a fagyiba egy kis csoki, amit nagyon szerettünk már a Túrórudis kiadásnál is. Ezen kívül csokis-mogyorós öntettel dobják fel, hogy ne legyen túl erőteljesen a vaníliás.

Jól hangzik, látatlanban ajánlott kategóriának tűnik. A tavalyi Snickers kiadással nem voltunk maradéktalanul elégedettek, inkább kaptunk egy csokis-karamellás-mogyorós fagylaltot, mint igazán Snickers hangulatot. Ezúttal már a képek alapján is jobbnak tűnik a helyzet, így ha hűsölne valaki ebben a hidegben, ezzel lehet érdemes.

fagyi.JPG

McFreeze téren is van egy kis újítás egyébként, ami hasonlóan jónak tűnik: már almás-fahéjas öntettel is kérhetjük kedvenc fagylaltunkat.

komment