Márciusban nem kell választani burger és pizza közt a Don Pepében!

2024. március 01. - Feiertag Erik

Azt gondolná az ember, hogy az év legrövidebb hónapjára bedobott kivis feltétű Új-Zélandi Nyár pizza után valami kommerszebb feltétezéssel készül a Don Pepe, ám ez koránt sincs így.

3_tv.jpg

Hiszen tavaszra nem burgert és nem pizzát kapunk, hanem a kettőt egyben a Burger & Fries pizza személyében! Ráadásul a vegán étrendet követők sem maradnak ki a jóból, mert húsmentes összetevőkkel is kérhető, mely esetben céklás BBQ alap, paradicsom, vöröshagyma, vegán kolbászkarikák, vegán nemmarha burgerpogácsa, BBQ szósz, édesburgonya hasábok és vegán ‘mozzarella’ kerül rá. Ez egyébként a speckó mártogatós vonalat képviseli, ahol középen egy tésztából formált tálkába kerül öntet, így abszolút többszemélyes kivitelként lehet rá tekinteni.

2_tv.jpg

Különleges, vagy legalábbis húshagyó diétát nem követő vendégek számára ahogy fentebb írtam, elérhető a normál kiadás is, a vegánnal megyegyező 4290 forintért. Erre cheddar sajtszósz alap, paradicsom, vöröshagyma, bacon, marhahús burgerpogácsa, édesburgonya hasábok, BBQ szósz, valamint mozzarella kerül feltétezésre. Ezek az extrém pizzák a Don Pepe szerintem legizgalmasabb ételei, tényleg olyan kombinációkat kóstolhat az ember, amit talán sehol máshol.

1_tv.jpg

Nem kell másik étterem után néznie annak sem, aki valami egyszerűbbre vágyik, ebben a hónapban is van ugyanis "akciós" pizza. A márciusi feltét fokhagymás sajtkrém, paprikás vastagkolbász, kukorica, hegyes erős és mozzarella, úgyhogy egy tavaszias-magyaros ízvilágra lehet számítani. 2990 forintért rendelhető.

4_tv.jpg

Mindemellett egy ütős tortilla tekercs is elérhető áprilisig: a Primavera Roll sajtkrémmel, főtt tojással, aszalt paradicsommal, füstölt mozzarellával, rukkolával, paradicsommal, mézes-mustáros szósszal és szezámmagos bundában rántott mozzarellával készül. Kifejezetten kellemes darabnak tűnik az összetevők alapján, aki ilyesmire éhezik, már rendelheti is 3690 forintért.

komment

Burger Central #14: a burger, amire másfél órát kell várni - Smashy

2024. január 25. - Feiertag Erik

Mindenki eről a Smashyról beszél mostanában, úgyhogy kíváncsi lettem, milyen ez az új smashed burgerekre specializálódott hely, és beálltam a sorba és benyomtam egy Walking Dead epizódot. A sorozat végére is csak két méterre jutottam a bejárattól, de akkor már úgy voltam, hogy ne vesszen már kárba az a jégkocka ami kialakult körém, úgyhogy összességében úgy másfél óra alatt sikerült is eljutnom oda, hogy kapjak két hamburgert. Megérte?

smashy_burger_2.jpeg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása