Ha csak egyszer Mekiztek augusztusban, ne ezt egyétek!

2022. augusztus 19. - Feiertag Erik

Mert az impozáns összetétel ellenére igazán gyengén sikerült a Pulled Polly, ami a Maestro emberneves ámokfutás legújabb szüleményeként került az étlapra.

mcdonalds_pulled_polly_camembert_lilahagyma_chutney_tepett_pulyka.jpeg

Tovább
komment

Sajtos-makarónis újdonságok a Burger Kingben

2022. augusztus 17. - Feiertag Erik

Úgy tűnik hosszú évek bacon őrülete után most a sajt kezd egyre nagyobb szerepet kapni a hazai Burger King kínálatában. Volt már idén egy túl cheddaros Whopper variáns, most pedig egy meghökkentő, de lassú éttermeknél már itthon is látott újdonságot lehet megkóstolni a következő hónapokban.

burger_king_mac_cheese_lover_chili_szosz_ketchup_piritott_hagyma_marhahus_plant_based_vega.png

Tovább
komment

Álmodnak-e a hollywoodiak KFC-s szendvicsekkel?

2022. augusztus 11. - Feiertag Erik

Igazi klasszikusnak számítanak a KFC nyári szendvicsei, melyekbe ecetes hagyma, tortilla csipsz és más nyalánkságok szoktak kerülni. Na idén ez egy narancs-szezám öntetre korlátozódott, ami valljuk be, picit csalódást keltő annak ellenére, hogy azért érdekesnek hangzik. Egész sor ezzel készült terméket vezettek be, én pedig a legmenőbbnek hangzó Hollywood Dream Burgert választottam.

kfc_hollywood_dream_burger_narancsos_szezam_szosz_csirke.jpeg

Tovább
komment

Burger Kingbe viszki - King's Whisky BBQ

2022. július 18. - Feiertag Erik

A Burger King nálam egyelőre leszerepelt idén: volt az a nagyon cheddaros szendvicsük ami bár jónak ígérkezett, végül egy túltoltan tömény sajtos valami lett, nagy kedvenc Big Kingemet pedig Xtrásítás címszó alatt lényegében kiherélték. Szóval részemről fel volt adva a lecke, de a King's Whisky BBQ kapcsán már a promóképek is nagyon bíztatóak voltak, úgyhogy adtam neki egy esélyt - és milyen jól tettem!

burger_king_kings_whisky_bbq_hamburger_bacon_cheddar_viszki.jpeg

Tovább
komment

Fel se tűnt, hogy húsmentes - Vegán Hot Dog Roller

2022. július 12. - Feiertag Erik

A Don Pepe szerintem európai viszonylatban is komoly vegán kínálattal rendelkezik, amit nem hagynak csak úgy parlagon heverni, az időszakos kínálatba mindig csempésznek egy-két, vagy akár több ilyen jellegű ételt is, hogy az igazi fanatikusok is mindig találjanak valamit, amit még nem kóstoltak. Erre a hónapra egy fúziós vegánkodásra is lehetőségünk volt, hiszen a címben jelezett újdonság egy tortilla tekercsbe oltott vegán hot dog, amiről ha nem tudom, azt hittem volna hússal készült.

don_pepe_vegan_hot_dog_roller_2022_julius_1.jpeg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása