Poharas fagyimustra

2020. augusztus 14. - Feiertag Erik

Egy ideje már nem csak áruházak polcairól vehetünk le poharas jégkrémeket, hanem éttermek is házhoz viszik, például a Don Pepe, ahonnan mi is rendeltük néhányat. Három ízt kóstoltunk meg, volt köztük kellemes meglepetés és csalódás is, úgyhogy itt az ideje, hogy megosszak ezekkel kapcsolatban néhány gondolatot.

_fagyi_01.jpg

Tovább
komment

Pizza, ahogyan mi szeretjük

2020. augusztus 13. - Feiertag Erik

Egyik kedvenc helyünk a Pizza Hut, legalábbis az Express éttermeik, ahol 5 perc alatt kész a friss pizza, sajátos San Francisco tésztával, amihez hasonlót nem igen látunk a hazai piacon - mindenki ezt az olaszos stílust nyomja, én a magam részéről már unom az éttermekbe kirakott rukkolás-prosciuttós fotót a foltokban fehérlő mozzarella darabokkal. Hova tűntek az amerikai pizzák, amikkel Pókember tarzankodik házhoz?

img_20200104_145245-01.jpeg

Tovább
komment

Visszatértek a rántott pulykamell pizzák!

2020. augusztus 01. - Feiertag Erik

Bizony, a Don Pepe egyik nagy dobása tavaly a pulykamellből sütött, remek feltétekkel ellátott bécsiszeletek voltak, amik most más ízekkel, de ismét kaphatóak! Ráadásul ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen megint van tekercs, pizza, sőt, ezúttal még piadina is!

5.jpg

Tovább
komment

Chicken Parmy Carbonara Burger

2020. július 15. - Feiertag Erik

Egész sor érdekes újdonság került be júliusra a Don Pepe kínálatába, melyek közül igencsak nehéz volt kiválasztanunk, mivel is kezdjük a kóstolás sorát. Régen ettünk már hamburgert náluk, ráadásul a csirkés variánsok rendre egészen jól szoktak sikerülni, így nem meglepő, hogy végül a Chicken Parmy Carbonara Burger került a tányérunkra.

img_20200702_121736-01.jpeg

Tovább
komment