Visszatérő kedvenc és új kategória a Don Pepében!

2023. június 01. - Feiertag Erik

Júniusra a Don Pepe méretes adag újdonságot, hozott, hiszen bár extra pizza ezúttal nincs, visszatér az egyik legjobb hamburgerük, és egy tortillával készülő, két méretben is kérhető finomság is felkerül az étlapra, rögtön öt választható ízben!

1_tv.jpg

Vélhetően a mexikói konyha kedvelői lesznek legboldogabbak a Don Pepe új kategóriájával, a Pepedillasszal. Ahogy neve is mutatja, lényegében egy sajátos quesadilla variánsról beszélhetünk, mely L és XL méretben (tehát fél vagy egész tortilla átmérővel) kérhető. Ráadásul ezek a pizzakemencében sütött finomságok még sajtot és jalapeno paprikát is kapnak a tetejükre, hogy teljes legyen az élmény! Áraik egységesen alakulnak: a kisebb méret 2790, míg a nagyobb 4890 forintért rendelhető.

MexBeef Pepedillas: sajtkrém, jalapeno, vörösbab, kukorica, kaliforniai paprika, taco fűszer, darált marhahús, cheddar és guacamole szószok, mozzarella

Chicken Pepedillas: sajtkrém, jalapeno, vörösbab, kukorica, kaliforniai paprika, taco fűszer, roston csirke, cheddar és guacamole szószok, mozzarella

Chorizo Pepedillas: sajtkrém, jalapeno, vörösbab, kukorica, kaliforniai paprika, taco fűszer, chorizo, cheddar és guacamole szószok, mozzarella

Cheeselover Pepedillas: sajtkrém, jalapeno, füstölt mozzarella, kék sajt, trappista, camambert, mozzarella, taco fűszer, cheddar és guacamole szószok

Vegán Mex Pepedillas: vegán „tejföl”, jalapeno, vörösbab, kukorica, kaliforniai paprika, taco fűszer, pikáns-füstölt vegán ’kolbász’, salsa szósz, vegán „mozzarella”

2_tv.jpg

Bár ez önmagában is bőséges adag lenne egy hónapra, azért nem kell lemondanunk a hónap akciós pizzájáról sem, mely ezúttal fokhagymás tejföllel, sonkával, kukoricával, brokkolival, kaliforniai paprikával és mozzarellával készül, az ára pedig 2890 forint.

3_tv.jpg

Ugyanakkor ha a Pepedillas nem dobogtatta meg az ember szívét, akkor pizza helyett a visszatérő Don Pepe Fried Chicken Burgert ajánlanám inkább, amire nincs jobb szó, mint hogy zseniális. A 4490 forintos szendvicsbe jégsaláta, paradicsom, marhahús pogácsa, cheddar, Kentucky szósz, bacon, rántott mozzarella sajtrúd, cornflakes bundás csirkemell csíkok és rántott hagymakarikák kerülnek, tehát igencsak ütős adagra kell készülni. Ráadásul köret is jár mellé: a szokásos, szintén remek Don Pepe burgonya és öntet.

4_tv.jpg

5_tv.jpg

Nem maradnak el természetesen a pizza menük, melyek mellé normál tésztás, 32 centis pizzák és Magnum Starchaser jégkrém rendelése esetén egy liter Pepsi jár ajándékba, gluténmentes tésztára feltétezett pizzák és Magnum Mandula mellé pedig másfél liter Lipton Ice Teát kapunk extraként. A menük csak adott feltétekkel érvényesek, ezekről a Don Pepe oldalán, vagy a képeken találhattok bővebb infókat. A gluténmentes tészta pedig nem ajánlott súlyos cöliákiával élők számára, hiszen az elkészítés során nem tudja az étterem megakadályozni a keresztszennyeződést.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4618136184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása