Szárnyal a McDonald's!

2023. január 31. - Feiertag Erik

Legalábbis a három legújabb termékük, hiszen mindegyik szárnyasok húsával készül.

pulledpetra_caroussel.png

Honey Holly és Helga neve ismerős lehet, én először nem is tudtam hogy újdonságról van szó, mert az alapverziók szinte mindig kaphatóak, most viszont kaptak egy sültcsirkés újragondolást, aminek biztos lesznek hívei, az biztos, hogy a rántottnál valamivel egészségesebb lehet a végeredmény. Plusz az egyik legszörnyűbb Mekis szendvicset tekerték tortillába amit valaha ettem Pulled Petra néven.

Honey Holly Sült Csirkemellel: csirkemellfilé-szelet, érlelt Maasdam sajtszelet, szeletelt paradicsom, rukkola saláta mix, mézes-mustáros szósz, hamburger zsemlében szezámos és mákos szórással

Honey Helga Sült Csirkemellel: csirkemellfilé-szelet, érlelt Maasdam sajtszelet, szeletelt paradicsom, rukkola saláta mix, jégsaláta, mézes-mustáros szósz, paradicsomos tortilla lapban.

Pulled Petra: konfittált tépett libamell és comb hús, ömlesztett cheddar sajt szelet, aioli szósz, jégsaláta, paradicsom szelet tortilla lapban.

honey_caroussel.png

Wolt alapján a két tortillatekercs 2760, míg a szendvics 2880 forintba kerül magában, de ez nyilván éttermenként változhat. Őszintén engem annyira nem fogtak meg, de ha valaki esetleg megkóstolja őket, írja meg kommentben milyenek voltak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8918038248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása