Új partnert kapott a Burger King idei legjobb szendvicse!

2022. december 07. - Feiertag Erik

Avagy az elég rég kínálatban lévő King's Whisky BBQ örömteli módon nem került le az étlapról, újdonság így viszont csak egy szendvics érkezett, ami mondjuk úgy, hogy mérsékelten érdekes.

burger_king_roasted_onion_piritott_hagyma_cheddar_bacon.jpg

Hiszen a King's Roasted Onion semmi olyat nem kínál, amit ne láthattunk volna korábban, és azon belül sem merészkedik túlzottan viharos vizekre. A 150 grammos húspogácsa üdvözlendő, ahogyan a 4 szelet bacon és a cheddar sajt is, a pirított hagyma viszont nekem nem annyira barátom, bár ezt kiegészítik nmi roasted onion szósszal is, melynek köszönhetően extrán hagymás ízvilágra számíthatunk. Ezek mellett paradicsom, ketchup és saláta kerül bele, úgyhogy nem egy spórolós szendvicsről van szó, amire az ára is utal: magában 2990 forintért rendelhető Wolton keresztül.

A King's Selection emellett a King's Whiskey BBQ-val fut, amiről írtam már korábban és idén nem készült jobb hamburgerrel az étteremlánc, úgyhogy amíg ez nem volt meg, kár lenne a fentire pazarolni az éhes szájakat. Plusz egy ilyen hagymakarikás, dupla marhahúsos vagy szimpla csirkehúsos vagy növényi vegán pótlékos promóció is fut, úgyhogy van miből válogatni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3317996956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása