Csipsz és pizza találkozása a Pizza Hutban

2022. december 06. - Feiertag Erik

Érdekes kollaborációkat alkot idén a Lays: volt már KFC csirke ízű csipszük, most pedig a Pizza Huttal együtt hoztak egy egész érdekes újítást.

pizza_hut_lays_csipsz_szel.jpg

A pizzák széle régi probléma, hiszen nem olyan finom mint a feltétezett rész, de azért mégsem kéne kidobni. Van ahol sajttal vagy más jóságokkal töltik meg (akár a Pizza Hutban is láthattunk már ilyet, de a Don Pepében időnként egészen extrém magasságokba emelik a műfajt), máshol öntetet kérhetünk, és azzal emelhetjük az üres tészta fényét.

Most a Pizza Hutban (az olaszkolbászos feltétezés árai alapján) körülbelül 1000 forintos felárért kérhetjük, hogy a szélt extra íz és ropogósság érdekében csipszdarabokkal szórják meg, ráadásul még sajttal is töltik, hogy tényleg kihagyhatatlan része legyen kedvencünknek!

pizza_hut_lays_csipsz_szel_olaszkolbaszos.png

Őszintén nem tudom elképzelni sem milyen lehet, de ránézésre van annyira extrém, hogy jó legyen. Azonban házhozszállítással valószínű, hogy megpuhulnak a burgonyaszirmok, mire kopogtatnak vele. Szóval látatlanban inkább éttermi fogyasztásra ajánlanám.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7217995994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása