Novemberi hírzuhatag

2022. november 29. - Feiertag Erik

Avagy kicsit megcsúsztam az újdonságok megírásával, és már annyi összejött és némelyik olyan régi, hogy nem érdemes őket külön-külön tárgyalni, inkább összefoglalom őket egyetlen posztban.

burger_king_nutella_desszert_fagyi_gofri_muffin.jpeg

A Burger King kapcsán például mindjárt két érdekesség is felkerült az étlapra: a Nutellával készülő gofri, muffin és King Fusion fagyi trióra talán kár is ennél több szót legépelni, ugyanakkor a BBQ Lover szériával már nem kell szófukarnak lenni.

burger_king_bbq_lover_szendvics_hagymakarika_bacon.jpg

Ezek a burgerek csirkével, marhával vagy növényi alapú vegán pogácsával készülnek, melyek mellé sajt, hagymakarika, barbecua szósz, paradicsom, saláta, valamint baconös majonéz kerül. A hálózat weboldala szerint még a King's Whisky BBQ és a King's Spicy Cheese szendvicsek is elérhetőek, de ezeknek a kóstolásával most már tényleg nem árt sietni, mert lassan ezeknek is le fog járni az ideje.

mcdonalds_brie_ben_maestro_burger_sajt_marhahus_rukkola.png

A Meki egy Brie Ben nevű, hát fotók alapján nem annyira ínycsiklandó szendviccsel próbál kedveskedni az éhes vendégeknek. Ebbe két marhahúspogácsa, lágy érlelt Brie sajtszeletek, rukkola saláta mix, mézes-mustáros szósz kerül sajtos zsemlébe.

szilvas_fahejas_pite_mcdonalds_meki.png

Az édesszájúak pedig forró Szilvás-fahéjas pitével kényeztethetik magukat a téli estéken.

kfc_kentucky_gold_grander_zinger_qurrito_twister_wrapper.jpg

A csípős csirkék szerelmesei a KFC Kentucky Gold szériájával tömhetik a bendőjüket, ráadásul Wrapper, Grander, Zinger, Twister, de még Qurrito formában is elérhető az étterem egyik ha nem legjobb összeállítása. Persze a felépítés verziónként eltér, de a lényeg, a zseniális Kentucky Gold szósz mindegyikben megtalálható, ahogyan a csípős csirke is. A többi összetevő közt sajt, uborka, saláta, bacon de akár hagymakarika is felütheti a fejét, a legtáposabb ilyen szempontból a Grander, majd Wrapper, Twister, Zinger, Qurrito sorrendben fogynak és változnak az extrák az ételekből.

arriba_taqueria_halaadas_napi_sult_pulykas_burrito.jpg

A fősodor mellett említésre érdemes még, hogy szerdáig még kapható az Arriba Taqueria Hálaadás napi Burritója, ami az egyik olyan termékük, amit nagyon érdemes kipróbálni. Ebbe töltött pulyka és sárga krumpli kerül, mellé pedig vörösáfonyás öntet és sütőtökös pite is helyet kaphat a tálcán.

zing_martys_burger_libamaj_wasabi_mayo_smashed_angus.jpg

Ha november akkor több helyen is előkerül a libamáj, a Zing ezúttal is a jól bevált Marty's Burgert futtatja, noha idénre kapott pár csavart. Az egyik, hogy dupla smashed Angus pogácsákkal készül, ami szerintem az egyik legjobb dolog amit zsemle közé tud tenni a hálózat. A másik, hogy kérhető növényi alapú vegán pogácsával is. Tehát hús vagy húspótlék mellett wasabi mayo, édesburgonya chips, mizuma saláta és gouda sajt kerül bele, a libamáj pedig ha kell, az 1250 forint felárat fog jelenteni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2317990446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása