Négyszeresen vissza a suliba, avagy kimaxoltuk a Zing újdonságát!

2022. október 06. - Feiertag Erik

Szeptember elsején, ahogy a diákok betették a lábukat a suliba, úgy a Back to School burger is visszatért a Zingbe, ami a hálózat legegyszerűbb, szerintem mégis az egyik legjobb időszakos szendvicse, így nagy volt az öröm, de ennyinél nem állhattam meg, muszáj volt rátennem egy lapáttal!

zing_back_to_school_burger_extra_hus_hack_3.jpeg

Mégpedig úgy, hogy duplán szerettem volna rendelni a dupla burgert, amire sajnos nem volt lehetőség - remélem senki sem gondolta, hogy ez megállíthatott! Kuponos időszakot kihasználva kértem két dupla Back to Schoolt, ami mellé ingyen járt egy jó adag burgonya és egy szósz, úgyhogy jól megrakva ültem neki az étkezésnek, és pár fotót követően meg is kezdődött a gasztromerénylet, és a két burgerből egyetlen gigantikus tornyot építettem.

zing_back_to_school_burger_extra_hus_hack.jpeg

Na most ezzel több probléma volt, kezdve talán a legjelentősebbel: azért közel sem lett olyan fotogén mint vártam, másrészről mivel nem volt nálam megfelelő segédeszköz, nem tudtam a zsemlék tetejére tapadt szószokat átkanalazni a Förmedvénybe (ezentúl hívjuk csak így ezt a kvattroszörnyet szerintem), így lényegében csak a húsok és a sajtok lettek rádobva. Az uborkát nem akartam túltolni így az maradt az eredeti mennyiség, a maradékot azért befaltam a két fennmaradó buci közt, hát nem volt nagy élmény, úgyhogy ha valakiben felmerült a kérdés, miért nem árulnak szósszal kent kenyeret uborkaszeletekkel, hát ezért.

De mielőtt annyira elterelném a témát, hogy már vissza se tudok kanyarodni: problémák. Külleme mellett méretei sem lettek a legjobbak, szerintem ez lehet a maximum amit még valamennyire a fogaim közé tudok tömni, hogy harapást színlelve magamba préseljem az ételt. Ezen kívül a sok hús és sajt, hát ahogy végül is számíthattam volna rá, hús és sajtízűvé tette a szendvicset. Ami abból a szempontból nem tetszett, hogy a Back to School alapvetően a Mekis sajtburger hangulatát idéző burger kicsit extrább, Zingesebb kivitelben. Ugyanakkor ez a nagyon húsos nagyon cheddaros ízvilág is nagyon bejött a csak minimálisan érezhető szószokkal (Honey BBQ meg mustár), grill hagymával és uborkával.

zing_back_to_school_burger_extra_hus_hack_2.jpeg

Szóval a Förmedvény elég jó cucc és nem értem miért nem lehet rendeléskor így kérni, vagy miért nincs valami hasonló (3-4 smashed húsos) szendvics az étlapon, mert azért ez elég menő dolog lenne.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr317943782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása