Csirkementes csirkecsíkok a KFC-ben!

2022. szeptember 28. - Feiertag Erik

Néhány éve halloumi sajttal tört be a vega ételek piacára a hazai KFC, viszont az elég egyedi és nem a mai trendi húspótlékos megoldás. Most viszont, igaz egyelőre nem szendvicsben vagy Twitsrben, de vegán újdonság került az étlapra!

vega_nuggets_veggets_kfc_magyarorszag.png

Méghozzá a Veggets személyében, ami az étterem szerint a következőt takarja:

Vegetáriánus, mártogatós snack, amely növényi hozzávalókból készült és enyhén fűszeres, ropogós KFC bunda borítja.

 

Nyilván valami olyasmi lehet, mint amiket a Don Pepéből is lehetett rendelni azt hiszem akár idén is, szóval aki azt kóstolta, ezzel nem hiszem hogy a gasztronómia egészen ismeretlen tájaira nyit ajtót. Annyit azért érdemes még tudni, hogy tej és tojás is kerül bele, így vegánnak nem nevezhető. Aki tehát teljesen állatmentes diétát kénytelen követni, vagy komolyan veszi a divatot, az nem jó helyen keresgél.

A 3, 6, 9 vagy akár 15 darabos kiszerelésben, szószokkal kiegészítve kapható Veggetsek ára 790-től egészen 3190 forintig terjed, ami szerintem egészen brutális ilyen izékért.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1317941256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása