Granderek minden mennyiségben

2022. szeptember 27. - Feiertag Erik

Avagy az ezúttal annyira nem combos de azért kellően különleges nyári promó leváltásra került a KFC-nél, és egy félig-meddig visszatérő Grander duó érkezett a helyére!

kfc-grander-kentucky-gold-whisky-cheddar-hotspicy-csirkecomb.png

Avagy a kedvenc, méretes KFC-s szendvicsünk kapott két extra variánst az alap mellé, amit szintén felpingáltak a plakátokra, hogy kicsit szélesebb kínálatot hirdethessenek (meg azért nem árt néha előtérbe tolni az állandó szendvicseket sem, a Grander pedig abszolút megérdemli a helyét bármelyik banneren).

Grander: Hot&Spicy combfilé, szaftos bacon, ömlesztett cheddar sajt, lilahagyma, jégsaláta, füstös BBQ szósz és majonéz

Kentucky Gold Grander: pikáns csirkecomb-filé, mézes-mustáros Kentucky Gold szósz, sajtszósz, bacon, hagymakarikák, ömlesztett cheddar, friss jegsaláta és savanyú uborka

Whisky Cheddar Grander: Whisky BBQ szósz és Cheddar sajtszósz hagymakarikákkal, baconnel és a szaftos Grander csirkecomb filével

Utóbbi azért eléggé lényegre törő, semmi sallang zöldség csak egy ütős ízélmény, bár igencsak hasonló volt néhány éve a Bourbon BBQ Grander. Illetve középen a néhány éve új kedvencemmé avanzsált KFC-s kombó, avagy a Kentucky Gold is megér egy misét, ezúttal Granderben, bár szerintem a Wrapper variáns jobban működik, én inkább arra szavaznék akkor már.

Lényeg a lényeg, hogy ez egy egész hívogató összeállítás lett,

ráadásul ahogy mindig, most is minden tagja kérhető menüben vagy box kiszerelésben néhány csirkeszárnnyal. Ha utóbbit választjuk, a speckó variánsok 3690 forintba kerülnek, de ha csak a szendvicsekre vagyunk kíváncsiak, akkor 2390-nél fog megállni a számla. Legalábbis a webes árak szerint, ami ugye éttermenként eltérhet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7317938740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása