Bellagio Burger

2022. augusztus 16. - Feiertag Erik

Nyár végére a Don Pepe nem egy nehéz, marhahúsos hamburgert vett fel az akciós étlapra, hanem egy némileg könnyedebb rántott csirkés finomsággal töltheti az idejét, aki új burgert falna az étterem kínálatából.

don_pepe_bellagio_burger_mascarpone_pizzaszosz_rantott_csirkemell.jpeg

A Bellagio Burgerre pedig egészen kevés panasz lehet, hiszen amit ígér, azt hozza is, és bár 3690 forintos ára nem csekély, ezért a pénzért inggombszaggatóan laktató adagot kapunk. A szendvicsbe pizzaszósz, paradicsom, parmezános panírban rántott csirkemell filé, érlelt sonka, mascarpone krém és rukkola kerül, a köret pedig kedvenc kombónk, azaz DP burgonya és szósz.

don_pepe_bellagio_burger_mascarpone_pizzaszosz_rantott_csirkemell_2.jpeg

A boldogsághoz tehát minden adott, és az első falatok sem fognak csalódást kelteni. Ugyan a mascarpone krém gombócként ült a burgerben, de miután ezt szétoszlattam a csirkéken, az egész egy a paradicsomos öntet miatt némileg pizza hangulatú, krémesen kellemes ízélménnyé válik az érlelt sonka erőteljes falataival kiegészülve.

don_pepe_bellagio_burger_mascarpone_pizzaszosz_rantott_csirkemell_1.jpeg

Egészen jól sikerült szendvicsről van szó tehát, ami nem csak ízek tekintetében, de laktatóságban sem utolsó élmény. Van egyébként az étlapon spagetti variánsa is, azt egy kis aszalt paradicsom és paréj egészíti ki; ha esetleg a szendvics kivitel nem annyira szimpatikus, lehet azzal is tenni egy próbát, bár akkor le kell mondani a továbbra is zseniális fűszeres burgonya - Don Pepe öntet kettősről.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8917908567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása