Augusztus a Don Pepében

2022. augusztus 01. - Feiertag Erik

Az idei nyár utolsó hónapját sem spórolja el a Don Pepe ami az újdonságokat illeti: két igencsak különlegesnek, ugyanakkor könnyednek hangzó pizza mellett ezúttal is számos finomság közül válogathatunk!

don_pepe_augusztus_gorog_salata_pizza_vegetarianus_vegan.png

De mindenek előtt a fent említett pizza duóra érdemes tekintetünket fordítani, hiszen ezúttal egyikre sem kerül hús, így vegetáriánus és vegán veriánsok közül választhatunk. Ez persze nem jelent hátrányt, mert Görög Salátás Pizzákról beszélünk: pizzaszósz, mozzarella, paradicsom, kígyóuborka, lilahagyma, olíva bogyó, feta és oregano kerül rájuk, illetve a teljesen vegán kiadásban vegán "mozzarella" és füstölt tofu helyettesíti az állati eredetű összetevőket. 2990 forintos áruk megegyezik, a feltétezéssel kapcsolatban viszont megjegyzendő, hogy a görög saláta sütés után, hidegen kerül a pizzákra halmozásra.

don_pepe_augusztusi_pizza_tojas_kolbasz.png

Ezek mellett egy harmadik pizzát is választhatunk, ha mindenképp húsra vágyunk. Az Augusztusi Pizza sajtkrémmel, paprikás vastagkolbásszal, főtt tojással, csemege uborkával és mozzarellával készül, ára pedig a fentiektől valamivel mérsékeltebb, 2390 forint.

don_pepe_augusztus_bellagio_burger_csirke_rukkola.png

Hamburger tekintetében egy könnyedebb, marha helyett csirkével készülő Bellagio Burgert rendelhetünk, amibe pizzaszósz, paradicsom, parmezános panírban rántott csirkemell filé, érlelt sonka, mascarpone krém és rukkola kerül, a köret pedig kedvenc kombónk, azaz DP burgonya és szósz mellé. Ez a legdrágább az augusztusi felhozatalból: 3690 forintot kérnek érte.

don_pepe_augusztus_creamy_tuna_tekercs.png

Szerencsére erre a hónapra is jutott egy különleges tortilla tekercs, ami ráadásul talán a szokásosnál is extrábbnak mondható, csirke, marha vagy vegán helyettesítő helyett ugyanis tonhal készül, ráadásul a többi összetevő is egy egész jó menü ígéretével kecsegtet: tortilla, sajtkrém, lilahagyma, tonhal, majonéz, dijoni mustár, olíva bogyó, aszalt paradicsom, articsóka, tojás és füstölt mozzarella van benne, az ára pedig a Görög Salátás pizzákhoz hasonlóan 2990 forint.

don_pepe_augusztus_pizza_menu_jegkrem_pepsi.png

don_pepe_augusztus_pizza_jegkrem_icetea_menu_1.png

Akciók tekintetében továbbra is különböző pizzavariánsokhoz elérhető Magnum fagyis és üdítős menük közül válogathatunk, ezekkel kapcsolatban a képeken minden fontos infót megtaláltok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7417894759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása