Mutatós királyok a Burger Kingben

2022. június 28. - Feiertag Erik

Az elmúlt hetek-hónapok nagyon prémiumnak, nagyon gÜrmének szánt szendvicsei után ezúttal a King vonalat erősíti a hazai Burger King, ráadásul két igencsak ínycsiklandóan fotózott szendviccsel!

burger_king_whisky_bbq_spicy_cheese_ujdonsag_arak.jpg

Bár a feltétekkel nem találnak fel semmilyen viaszt, spanyolt meg végképp nem, azért van bennük valami apró extra, ami miatt a fotókon túl is érdemes lehet megkóstolni őket ha ilyesmire vetemednénk.

King's Whisky BBQ: Whisky BBQ szósz (0,9% alkoholtartalommal), 150 grammos marhahúspogácsa, bacon, pirított hagyma, cheddar sajt, paradicsom, saláta

King's Spicy Cheese: 150 grammos marhahúspogácsa, négy szelet bacon, két szelet cheddar sajt, paradicsom, saláta, jalapeno paprika, chili cheese szósz

Hirtelen nem is tudom melyik hangzik jobban, a minden hájjal és whisky BBQ szósszal megkent darab amiből talán azt a ropogós pirított hagymát kihagyhatták volna (borzasztóan túlhasználttá vált az elmúlt években és én a magam részéről már-már viszolygok tőle), vagy a jó öreg chili cheese öntettel készülő extrán baconös, pikáns kiadás.

2750 forintért leginkább egyik sem, haha. Woltról loptam az árat, és mindkét szendvics ennyiért kérhető onnan. Menüben már 3400 forintnál járunk, ami brutalisztikus, de a nagy puffogásban azért hozzá kell tennem hogy egy "rendes" burgerezőben utóbbinál indul a rendelés, és akkor köretről és üdítőről még nem is beszéltünk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6717869089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása