Becsirkült a Big Mac!

2022. január 27. - Feiertag Erik

Visszatérő, igencsak olcsó megoldás a Meki részéről, amikor a limitált promóció annyit jelent, hogy bacon vagy paradicsom is kerül a Big Mac-be. Ezúttal jóval meredekebbet húztak ennél, aminek nagyon örülönk!

chicken_big_mac.png

És remélem mások is. Hiszen a baconös variáns mellett rövid ideig kipróbálható egy panírozott csirkével készülő variáns. Ez valami olyasmi lehet, mint korábban a konkurens csirkés Big King volt, de szerintem a Big Mac alapvetően egy jobb összeállítás annál, így vélhetőleg csirkehússal is jobban működik majd annál.

Big Mac Bacon: 2 db marhahúspogácsa szezámmagos zsemlében, bacon, ömlesztett cheddar sajtszelettel, hagymával, jégsalátával, kapros savanyú uborkával és Big Mac® szósszal

Chicken Big Mac: két panírozott csirkemell, ömlesztett cheddar sajtszelet, jégsaláta, kapros savanyú uborka, Big Mac® szósz, szezámmagos zsemlében.

Woltos infók alapján az újdonságok egységesen 1230 forintért mennek, de ez nyilván eltérhet éttermenként is akár. A sima Big Mac a rendelős oldalon 1020 forint, szóval viszonylag alacsony a különleges verziók felára. Egyébként egy vegán kiadással lehetett volna igazán nagyot robbantani, de ki tudja mit hoznak még az évek.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6816824528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása