Brutális bátorság a Mekiben

2021. december 09. - Feiertag Erik

Volt egy időszak, amikor a zseniális Rösztiburger visszatérő karácsonyi hamburger volt a hazai Meki kínálatában. Úgy látszik most a valamennyire hasonló tartalmú Brutal Brutusé ez a szerep, mely némileg megújulva került fel az étlapra, egy tortilla tekerccsel együtt.

maestro.png

Utóbbi egyébként nem rémlik hogy lett volna már, így ez a következő hetek-hónapok igazi újdonsága a hálózat kínálatában.

Maestro Brutal Brutus: marhahúspogácsa, bacon, ömlesztett sajt, borsos szósz, sült hagyma, röstipogácsa, panírozott hagymakarika, fényes hamburger zsemlében

Maestro Brave Berta: csirkemellfilé-szelet, bacon, madársaláta, jégsaláta, ömlesztett sajt, borsos szósz, sült hagyma, panírozott hagymakarika, tortilla lapban

Árakat szokás szerint a Woltról szereztem, amik ugye éttermekben eltérőek is lehetnek, úgyhogy ezt vegyétek figyelembe. Brutus magában 2090, míg Berta 1980 forintba kerül, menüben pedig 2710, illetve 2600 forint az ára.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9116778926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása