Frissült a Burger King "King's Selection" kínálata

2021. december 03. - Feiertag Erik

Egy ment, egy maradt, egy új pedig jött, avagy idén elmarad a sajtos karácsonyi fieszta, ami egyrészt örömteli, mert végre valami újat kóstolhatunk a Burger Kingben az ünnepek alatt, másrészt azért azok is elég jó szendvicsek voltak.

kingsselection_header.png

Továbbra is két hamburger érhető el tehát a King's Selection promóció részeként, azonban a mustáros-baconös Lord Mustard lelépett a színről, és egy érdekesebb, gombával készülő csemege került a helyére.

Mr. Mushroom: 150 grammos marhahúspogácsa, szarvasgombás-vargányás szósz, szeletelt gombás Mr. Mushroom szósz, rukkola, paradicsom, vöröshagyma, cheddar sajt

Sir Chimichurri: 150 grammos marhahúspogácsa, cheddar sajt, bacon, hagmya, paradicsom, rukkola, Chimichurri szósz

Az árazás nem változott, tehát továbbra is meglehetősen prémium ételekről van szó, már ha lehet annak nevezni az ilyesmit. A szendvicsek magukban 2690 forintért, menüben pedig 3290 forintért kaphatóak Wolton, de nyilván máshol is hasonló kategóriára kell számítani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6716772930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása