Öltözz te is Váppörbe!

2021. augusztus 02. - Feiertag Erik

Több poszt indult már így idén, de hát nem lehet megunni: 30 éves a magyarországi Burger King 2021-ben, ám ezúttal nem valami klasszikus hamburgerről lesz szó, hanem ünnepi öltözetről, amit ti is megrendelhettek az étteremhálózat webáruházában!

vappor.jpg

A téma furcsa mód ugyanakkor nem a jubileum, hanem a lánc legikonikusabb szendvicse, a Whopper, avagy magyarul, fonetikusan Váppör. Ezt párosították az idén bevezetett, retro dizájnnal, és trikót, sapkát, zoknit, de akár teljes grillfelszerelést is vásárolhatunk, nem is olyan rossz árakon. Arról nincs infónk, mennyire limitált a készlet, gondolom nem egy-két darab van, de nem is érdemes jövőre halasztani a rendelést.

Az ötlet tök jó szerintem, tényleg remekül kitaláltak valami olyat, amivel különlegesen ünnepelhetik a hazai évfordulót, ugyanakkor ez a Váppör felirat, maradjunk annyiban, hogy megosztóbb a kelleténél.

A webáruház a https://vapporshop.hu/ linken érhető el, hajrá!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1116646918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása