Visszatérő Big Macek, és egy hatalmas csalódás a Mekiben

2021. május 04. - Feiertag Erik

Elég sűrűn puffogtat mostanában a hazai McDonald's újdonságokat, bár sajnos nem mind szól akkorát. Ez a mostani Big Maces is inkább helykitöltőnek jó, az igazi csalódás viszont a korábban már beharangozott BTS Menü.

bigmac.png

De vissza a jelenbe, hiszen míg a BTS ajánlat csak május 27-től él majd, addig a speckó Big Macek már ma kérhetőek. Egy baconnel, illetve paradicsommal és baconnel feldobott kivitel került a kínálatba, amik ugye minden évben visszatérnek egy-két alkalommal hosszabb-rövidebb időre. Az alap ezeken kívül változatlan: dupla marhahúspogácsa, sajt, uborka, saláta, és a titkos szósz.

176334733_4018654411527007_1126165261135384789_n.jpg

Az étterem weboldalát böngészve pedig felfedeztem, mi is lesz a dél-koreai fiúegyüttesről elnevezett BTS Menü: kilenc Chicken McNuggets, nagy krumpli, nagy üdítő, és két szósz (édes chili és pikáns cajun). Hogy mi? Ezt kellett Facebookon beharangozni több mint egy hónappal előre? Egy 9 darabos nuggetet krumplival és kólával? Hát ez akkora csalódás, hogy már-már Meki bojkottot követel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4316522390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása